Collectie

Bij ons vindt u juist niet alleen bekende merken, maar ook een verscheidenheid aan kleine handgemaakte collecties van (nog) onbekende designers uit vele Europese landen.

Ons advies is gebaseerd is op uw uiterlijke kenmerken, persoonlijke uitstraling en uw leef/werk situatie. Een uitgebreide oogmeting inclusief oogdruk bepaling is vanzelfsprekend.

Mocht u onverhoopt niet slagen in onze courante collecties dan krijgt u de mogelijkheid een bril op maat te laten aanmeten in kunststof of hoorn. Het unieke gevoel van een exclusieve bril!
In onze etalage kunt u de mooiste modellen terugzien die we meenemen van internationale beurzen.

Brillencollectie van eigen signatuur

Het ontwerpen van brillen doet van Damme nu zeven jaar: ‘Ik begin op papier met een tekening, die ik dan verder uitwerk op de computer. De ontwerpen laat ik maken in Duitsland. De kwaliteit van het kunststof is vaak beter dan die van dure merkbrillen. Ook kleuren en details komen in mijn eigen brillen beter tot zijn recht. Hiermee probeer ik mijn optiek echt een eigen signatuur te geven, zegt Gilbert.

Zonneglazen

Voor zonneglazen is de keus ook divers. Wel of niet op sterkte, gecombineerd met een reeks kleuren, antiverblindingstechnologie (polarisatie) en antireflectie coating. Het assortiment bevat ook zelfkleurende glazen, die zich automatisch aan de lichtomstandigheden aanpassen. Het resultaat is een bril die zich corrigeert en de ogen beschermt tegen schadelijke UV-straling. Volop keus dus bij Van Damme, misschien wel te veel, maar belangrijker dan veel keus, is een eerlijk advies.  En daarvoor is men bij van Damme aan het juiste adres.

van Damme Optiek

Vrijstraat 3
4524 CE Sluis
tel. 0117-420171
info@vandammeoptiek.nl

Privacy verklaring

openingstijden

maandag                       gesloten
dinsdag t/m vrijdag         09.00 - 17:30 
zaterdag                        10.00 - 17.30
zondag                          12.00 - 17.30

realisatie: tidi.nl